Rc-rekka kasvattaa suosiotaan

  • tehnyt
Ajorata rc-rekoille.

RC-rekat ovat usein aivan kuin oikeita rekkoja, mutta pienoiskoossa. Ne ovat etenkin niiden mieleen, joita kiinnostavat rekat muutenkin. Rc-rekka sopii niin pienoisautoiluharrastukseen kuin vaikkapa hauskanpitoon omalla kotipihallaankin. Se on turvallinen ajoneuvo myös alaikäisille, joita kiinnostavat rekat, mutta jotka eivät saa vielä pitkään aikaan ajokorttia itselleen. Pienoisautoilu rc-rekalla voikin lievittää halua päästä oikean kuorma-auton ratin taakse.

Millainen on rc-rekka?

Rc-rekka on kasvattanut suosiotaan muiden rc-autojen joukossa. Näistä autoista sähkömoottorilla varustetut autot ovat yleisempiä ja monien mielestä myös helppokäyttöisempiä kuin polttomoottoriset autot. Rekoilla harrastaminen on hyvin helppoa. Moni kuitenkin hankkii harrastukseensa lisämaustetta tuunaamalla autoja mieleisekseen erikseen ostettavilla osilla ja muilla elementeillä. Rekoista voi siis tehdä hyvinkin persoonallisia.

Rekoista on olemassa tietenkin myös malleiltaan ja hinnoiltaan hyvin erilaisia vaihtoehtoja. Rekat saattavat olla tavallisia rc-autoja kalliimpia. Tosin niidenkin hinnat vaihtelevat hurjasti mallin mukaan aina kymmenistä euroista useisiin satoihin euroihin saakka. Oikeaa mallia kannattaa siis harkita tarkkaan ennen ostoa. Atalarc antaa runsaasti tietoa oikeanlaisen auton valitsemiseksi.

Valitse suosikkirekkasi tai rakenna itse

Rekat voi rakentaa muiden rc-ajoneuvojen tavoin itse. Aloittelijoiden ja etenkin erittäin nuorien harrastajien kannattaa kuitenkin usein aloittaa valmiilla rekalla. Monet valmiit rekat ovat kuin tarkkoja kopioita oikeista rekkamalleista. Kannattaa siis etsiä löytyisikö nettikaupoista juuri oma suosikkirekkamalli pienoiskoossa. Rekkojen ulkoasua voi myös aina tuunata halutessaan.